Wie jarig is trakteert! Voor alle klanten en partners €12,50 naar het goede doel.

Feest: we bestaan 12,5 jaar!

Go2People Websites bestaat dit jaar 12,5 jaar! We zijn ontzettend blij met het vertrouwen dat we van honderden bedrijven en organisaties hebben gekregen om hen te ondersteunen en alle mooie herinneringen die we in deze tijd hebben opgedaan.

Feest vieren doe je niet alleen! We zouden heel graag met jullie samenkomen, maar dat verschuiven we graag door naar ergens in de toekomst. Wat nu wél kan is samen een bijdrage leveren aan een betere wereld. We doen dit graag door een goed doel naar jouw wens te ondersteunen. Geef hieronder aan naar welk doel je wilt dat de donatie gaat.

Zevenendertig jaar geleden

Zevenendertig jaar geleden kregen we een computer thuis en programmeerde ik, Wim, voor het eerst in BASIC. Nooit gedacht dat ik jaren later hier zou staan. Nog steeds maak ik graag mooie digitale producten, ik ben daarom heel blij dat we daarmee telkens een stap vooruit zetten in het creëren van een betere wereld.  Al 12,5 jaar lang. 🙂  Op naar de volgende 12,5 jaar!

Doneeractie

Als je klant of partner van ons bent, of wilt worden, vul dan hieronder je gegevens in! Dan doneren wij namens jou €12,50 aan Human Rights WatchOxfam Novib of Natuurmonumenten. Dat is onze traktatie aan jou. Graag steunen we namens jouw organisatie een goed doel 

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer informatie

De doneeractie is bedoeld voor (potentiële) klanten en partners van Go2People Websites BV. De actie loopt vanaf 11 september 2020 tot 1 januari 2021. In januari maken we de totaalbedragen over naar Human Rights WatchOxfam Novib en/of Natuurmonumenten. Dan hoor je ook van ons welke bedragen we hebben gedoneerd.

Bedankt voor jullie steun de afgelopen 12,5 jaar!

Wij delen graag onze kennis!

Plan een gesprek in met een expert. Willemijn, Wim & Nienke staan voor je klaar.

Neem contact op

Er zijn nog reacties geplaatst

Laat een reactie achter