Onze vier nieuwe krachten

De afgelopen twee maanden hebben we weer vier nieuwe stagiaires mogen verwelkomen: Steffen, Sina, Luca en Roy! In dit blog lees je alles over wie zij zijn, wat hun drijft en hun rol bij Go2People.

Achtergrond

Roy en Steffen studeren beide Communication Multimedia Design (CMD). Roy aan de Hogeschool van Amsterdam, Steffen aan de Hogeschool van Rotterdam. Met best wat Ajacieden in het Go2People team is Rotterdam misschien niet de meest ideale place to be als je werkt bij ons. Gelukkig woont Steffen in Lopik, dus dat is geen enkel probleem ;).

Voor Luca is het een ander verhaal, hij woont namelijk wél in Rotterdam. Gelukkig staat bij ons ook diversiteit hoog in het vaandel, dus Luca is (ondanks zijn Rotterdamse roots) meer dan welkom bij ons. Geintje natuurlijk, de 23 jarige Luca is een steengoede programmeur en wij zijn ontzettend blij met zijn rol als stagiair Django Developer bij ons.

Sina (20) studeert aan de opleiding Applicatie Ontwikkelaar aan het Regio College en woont in Zaandam. Buiten Go2People om houdt Sina zich bezig auto’s, gamen en het buiten samenkomen met zijn vrienden.

Waarom stage bij Go2People Websites?

Roy vond vooral de bedrijfscultuur van Go2People ontzettend tof, ook Steffen en Luca vonden de sfeer tijdens het eerste gesprek gelijk al goed. Sina voelde ook direct een klik tijdens het gesprek en hij vond ook de website er zeer professioneel uitzien. (Dat horen wij natuurlijk graag!, red.)

Wat is het leukste aan jouw vak?

Roy vindt het allerleukste om micro-animaties te bedenken en daarvan de beste uit te zoeken. Dit is niet zo gek natuurlijk, aangezien hij tijdens zijn opleiding CMD heen en weer wisselde tussen Design en Front-end Development. Voor Steffen is het leukste aan UX-design dat je overal mogelijkheden in kunt zien. Zo zegt hij: “Voor mij is een oplossing nooit ver weg en het geeft energie als mijn idee een uitkomst biedt! Daarnaast bruis ik van ideeën die ik in mijn designs verwerk en focus ik me op het overbrengen van mijn ideeën aan de opdrachtgever.”

Luca vind het tof om te zien dat wanneer hij weken aan een programma of website heeft gewerkt, deze in één keer goed werkt. Dat is natuurlijk het mooiste resultaat. Sina vindt het fijn dat het werk uitdagend is en dat hij hier zijn creativiteit goed in kwijt kan. Hij beaamt ook dat het gevoel wanneer een website af is ontzettend lekker is. Ook zegt hij dat het leuk is om: “(…) steeds nieuwe dingen moet leren en mee moet gaan met de tijd, hierdoor wordt het werk ook niet eentonig.”

Als je nog maar één gerecht mocht eten voor de rest van je leven, wat zou dat dan zijn en waarom?

Roy: “Zelfgemaakte kipburgers! Ten eerste ben ik al een fan van burgers en ten tweede is dit een recept met een geheim ingrediënt…”

Steffen: “Moeilijk! Ik zou dan toch kiezen voor sushi, omdat ik toch een beetje van variatie hou in mijn maaltijden. Of is dit cheaten? Anders zou ik kiezen voor de heerlijke pannenkoeken die mijn moeder kan bakken :).”

Luca: “Mijn vader’s stoofvlees. Die man weet zijn weg wel rond een pan en een lap rund. Jammer dat hij nu vegetariër is.”

Sina: “Ik denk dat ik dan toch zou kiezen voor elke dag lasagne, omdat dat mijn lievelingsgerecht is.”

Geen reacties.

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Laat een reactie achter