MENU
HenQ

Platform voor start-ups

De case van: HenQ

henQ is een Nederlands bedrijf dat met durfkapitaal (Venture Capital) investeert in startende ondernemingen (Startups). Wij realiseerden voor hen een duidelijke en herkenbare website.

henQ is een Nederlands bedrijf dat met durfkapitaal (Venture Capital) investeert in startende ondernemingen (Startups). Deze ondernemingen zijn van origine Nederlands en actief op gebied van Internet, e-Commerce, (mobile) Media, Analytics, Saas en Software Development. Naast het doen van investeringen begeleidt henQ de verschillende ondernemingen aan de hand van ervaren management teams.

'Voor onze klant - henQ Committed Capital - zochten wij een partij die snel, flexibel en betaalbaar kon werken. Het concept voor de site was gebaseerd op timelines. Daarmee wilden we het verhaal van investeringsmaatschappij henQ vertellen. Maar ook van de circa 15 ondernemingen waarin zij hebben geïnvesteerd. We wilden geen technische poespas maar een oplossing die makkelijk hanteerbaar was. Bij Go2People zaten we daarvoor aan het perfecte adres. Het resultaat is een aantrekkelijke en overzichtelijke site, die ook nog eens zeer gebruiksvriendelijk is. Wij én henQ zijn er zeer gelukkig mee! '

HenQ Frits Philips henQ

Voor henQ ontwikkelde wij een platform, waarop zij zichzelf en de verschillende startups voorstellen. Centraal hierin staat de Timeline. Zowel henQ als de bedrijven waar zij in investeren hebben een eigen tijdlijn, die vanaf de geboorte tot het heden belangrijke gebeurtenissen toont in de vorm van afbeeldingen, tekst, video en tweets. Dit element zorgt ervoor dat de website het verhaal vertelt van henQ en de verschillende startups, ook wel storytelling genoemd.

Bezoek de website

Wie heeft er aan deze case gewerkt?

Henk Siemonsma

Henk Siemonsma

Creatief Ontwerpbureau
henk@dsgn.frm.nl /

Niels Lust

Niels Lust

Senior WordPress Developer
niels@go2people.nl /
+31 (0)20 737 03 78

Wat kunnen wij voor jou doen?

Contactformulier
Bezig met versturen