MENU
Instituut voor Interventiekunde

Een website die professionaliteit uitstraalt

De case van: Instituut voor Interventiekunde

Wick van der Vaart richtte in 2005 het Instituut voor Interventiekunde op. Een opleidingsinstituut waar professionals zich kunnen scholen in waarderend interveniëren.

'Wat me bevalt aan de mensen van Go2People, is dat ze niet alleen heel erg goed zijn in het functionele ontwerp van de website, maar dat ze ook heel erg goed nadenken over wat een website moet doen. '

Instituut voor Interventiekunde Wick van der Vaart Instituut voor Interventiekunde

Afgelopen jaar volgde de nadrukkelijke wens om het instituut te professionaliseren en minder afhankelijk te maken van één persoon.

In dat proces hoorde ook een nieuwe website, die de interactie met én door studenten duidelijk naar voren brengt en tegelijkertijd de betrouwbaarheid van het instituut toont.

‘Wat me bevalt aan de mensen van Go2People, is dat ze niet alleen heel erg goed zijn in het functionele ontwerp van de website, maar dat ze ook heel erg goed nadenken over wat een website moet doen. Dat betekent dat als je zo een proces in gaat, dat ze aan de voorkant al hele scherpe vragen stellen. Niet alleen over hoe de website eruit moet zien, maar ook over welk effect die moet sorteren.’ – Wick van der Vaart

Bezoek de website

Wie heeft er aan deze case gewerkt?

Floor Massee

Floor Massee

Grafisch ontwerper
floor@massee.design /

Niels Lust

Niels Lust

Senior WordPress Developer
niels@go2people.nl /
+31 (0)20 737 03 78

Wat kunnen wij voor jou doen?

Contactformulier
Bezig met versturen