MENU
Jan Vonk Fotografie

Responsive website voor fotograaf

De case van: Jan Vonk Fotografie

Jan Vonk haalde in 1989 zijn diploma aan de fotovakschool in Apeldoorn. Ook na ruim 20 jaar voelt hij zich nieuwsgierig en betrokken bij de mensen en thema’s die hij fotografeert.

Onlangs hebben we de website van Jan een update gegeven en volledig responsive gemaakt. Goed voor zijn vindbaarheid én de weergave van zijn mooie foto’s.

Bekijk de website op www.janvonkfotografie.nl

'Go2People Websites is gewoon heel goed. Ik heb mijn site door Wim en zijn team laten bouwen. Mijn wensen ten aanzien van de mogelijkheden en vormgeving werden snel en goed vertaald naar een mooi en functioneel ontwerp. Het ontwerp resulteerde in een perfect lopende machine. Dankzij de duidelijke instructies en de (gratis) handboeken kan ik nu alleen verder met mijn site. Ze laten je los, maar niet in de steek. Ik weet dat de site via de hosting bij hen letterlijk in veilige handen is; over technische updates hoef ik me geen zorgen te maken. En als ik een keer aan de telefoon hang vind ik altijd een geduldig oor. Xs4all pas op! '

Jan Vonk Fotografie Jan Vonk Jan Vonk Fotografie

Jan is een fantastische fotograaf en een fantastisch mens. Wij hebben tijdens verschillende projecten met hem samengewerkt en zijn daarin altijd lovend over zijn werk geweest, net als de klanten.

Bezoek de website

Wie heeft er aan deze case gewerkt?

Niels Lust

Niels Lust

Senior WordPress Developer
niels@go2people.nl /
+31 (0)20 737 03 78

Roy Sijbrants

Roy Sijbrants

WordPress developer
roy@go2people.nl /

Wat kunnen wij voor jou doen?

Contactformulier
Bezig met versturen