JOZ

Schone veehouderij

JOZ ontwikkelt al meer dan 70 jaar mest- en voeraanschuifsystemen voor veehouders over de hele wereld. Deze rol als grondlegger van de moderne stalreiniging kwam in de website echter niet volledig naar voren. De website was door de jaren heen namelijk wat verouderd geraakt. Voor het bedrijf was het dan ook tijd geworden voor complexere funcitonaliteiten, een responsive design, een nieuwe look and feel en nog veel meer. Samen met onze samenwerkingspartner De Communicatiemakers hebben wij deze nieuwe website voor JOZ – met alle technische mogelijkheden van dien – mogen realiseren.

JOZ logo Go2People Websites

Een welkome opfrissing

Wat wij hebben gerealiseerd voor JOZ:

  • Een op maat gemaakte website.
  • Met een modern, grafisch en responsive design.
  • Toevoeging van een innovatieve rekentool.
  • Uitgebreide Google Maps zoekfuncties, om hun netwerk van over de hele wereld te tonen.
  • De functionaliteiten zijn beschikbaar in vier talen.

Recht door zee (en stal)

Op basis van het ontwerp van De Communicatiemakers en de duidelijke opdracht konden wij zonder problemen beginnen met de bouw van de nieuwe website voor JOZ. Deze duidelijkheid is ook terug te zien op de homepagina, waar je door de grote typografie en de headervideo meteen weet wat JOZ voor jou kan betekenen. In de buttons is ook een micro-interactie geprogrammeerd. Als je met je muis over de button hovert, zie je een animatie in de button verschijnen, om zo de user experience van de websitebezoeker nog plezieriger te maken.

De cijfers

0

Aantal talen

Meertalige functionaliteiten

De JOZ-website hebben wij in vier talen gebouwd: Nederlands, Engels, Frans en Duits. Alle functionaliteiten zijn daarom ook op deze vier talen aangepast.

0

Aantal dealers in kaart gebracht

Een wereldwijd netwerk aan dealers

Het kan voor een bedrijf soms lastig zijn om al hun vestigingen op een overzichtelijke wijze weer te geven. Onze developers hebben daarom een interactieve Google Maps functie gebouwd, waardoor elke dealer moeiteloos te vinden is. Zo weten de klanten van JOZ precies waar in hun omgeving ze moeten zijn.

0

Aantal tevreden klanten erbij

Samen met JOZ blijven we doorontwikkelen

Naast de bouw van de website, hebben we ook al een aantal keer doorontwikkeld met JOZ. Bijvoorbeeld met de Go Circular Campagne, die nu online staat.

Interactieve rekentool voor melkveehouders

JOZ wilde graag een rekentool op de website hebben waarmee boeren hun besparing door de aanschaf van een JOZ-product konden berekenen. Technisch gezien was dit een wat lastigere opdracht, waar we JOZ gelukkig goed over konden adviseren door de expertise van onze programmeurs.

JOZ rekentool besparing voor boeren Go2People Websites

Voor de rekentool hebben we een uitgebreid e-mailtemplate en component ontwikkeld. Via de tool op de website kan de gebruiker een aantal gegevens invoeren (hoeveel koeien je hebt, hoeveelheid melkproductie per koe, melkprijs, hoeveel minuten per dag je voer schuift e.d.), waarna de gebruiker een e-mail ontvangt met hoeveel geld hij of zij kan besparen. De rekentool wordt op een aantrekkelijke wijze gepresenteerd, waarin de voortgang wordt getoond in een balk met een voortgangspercentage. De verschillende stappen worden niet in één keer gepresenteerd om de gebruiker mee te kunnen nemen in het proces en hem niet te overweldigen met informatie. 

In de e-mail ontvangt de gebruiker een complexe berekening die wij hebben geprogrammeerd. Er wordt weergegeven hoeveel je kunt besparen en er kan ook direct een offerte worden aangevraagd. De rekentool werkt overigens net als de gehele website in vier talen: Nederlands, Engels, Duits en Frans (!).

JOZ rekentool mail Go2People Websites

Google Maps met zoekfunctie

De oplossingen van JOZ zijn wereldwijd verkrijgbaar bij een geselecteerd netwerk van hun dealers. Deze dealers zijn te vinden via de ingebouwde Google Maps functie op de dealerpagina. Op de kaart kan je zoeken op jouw woonplaats, waarna de kaart inzoomt en de JOZ dealers in de buurt van deze plaats toont. Als er een andere taal wordt geselecteerd, wordt een ander deel van de wereldkaart getoond, afhankelijk van de door de gebruiker geselecteerde taal.

JOZ Google Maps zoekfunctie Go2People Websites

Een resultaat dat werkt

JOZ is erg tevreden over het eindresultaat – zowel over het ontwerp als de bouw van de website – en haalt nu ook meer leads binnen via de website. Het afgelopen jaar zijn we ook alweer een aantal keer aan het doorontwikkelen geweest voor JOZ, bijvoorbeeld voor de Go Circular campagne. Al met al was het een super-samenwerking die nog wel even blijft doorgaan.

JOZ mockup foto Go2People Websites

Onze projectmanagers staan voor je klaar

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Remko, Willemijn & Stefanie staan voor je klaar!

Neem contact op