MENU
Pezy Group

Moderne website voor innovator

De case van: Pezy Group

De Pezy Group is een internationaal georiënteerd bedrijf dat andere bedrijven helpt met innoveren. Wij bouwde in korte tijd een representatieve WordPress-website, zodat ze zelf makkelijk de content aan kunnen passen aan alle snelle ontwikkelingen in hun branche.

Pezy Group helpt bij de ontwikkeling van nieuwe ideeën door samen te werken in multidisciplinaire teams en het creëren ven betekenisvolle, goed ontwikkelde merken, producten en gereedschappen.

Bij zo’n innovatief bedrijf hoort een strak design, dat Jochem Duijff voor Pezy Group heeft gemaakt. Wij zijn vervolgens aan de slag gegaan om dit design in korte tijd om te bouwen tot een goed functionerende WordPress-website.

De Homepage

Een eye-catcher waar veel gebeurt. Als een bezoeker over een foto of tekst scrollt, verschijnt er een overlay. Dit geeft veel beweging op de website. Doordat er veel ruimte is voor de tekst in de overlay, wordt het toch niet druk en krijgt de website juist een speels karakter. Door het gebruik van een foto met het personeel krijgt Pezy Group meteen een gezicht.

Cases

Het portfolio van Pezy Group is heel belangrijk om potentiële klanten te enthousiasmeren. Deze cases zijn duidelijk in beeld gebracht en door de overlays, is het duidelijk over welk merk of product het gaat. Door op deze manier te bouwen, is vermeden dat we gebruik moesten maken van een drop-down menu, iets dat met zoveel cases, een lange lijst namen had opgeleverd.

Elke case wordt beschreven en visueel ondersteund door de grote header. In de header is ook meteen te zien welke competenties gebruikt zijn tijdens het project. Bij elke case staat een contactpersoon voor eventuele vragen en een aantal gerelateerde cases zodat de bezoeker makkelijk verder kan lezen.

Competenties

Er zijn meer wegen die naar Rome leiden en dat beseft Pezy Group zich maar al te goed. Daarom is er een pagina voor competenties in het leven geroepen. Op deze pagina wordt duidelijk dat ze met praktische oplossingen innovatieve uitdagingen aangaan. Een bezoeker kan in de header meteen een competentie kiezen door op één van de zes buttons te klikken, of langs alle competenties scrollen en meteen wat extra informatie op de doen. Meteen contact opnemen is erg simpel.

Nieuws

Je bent zo goed als je laatste ontdekking, daarom moest nieuws ook een belangrijke plek krijgen op de site waar je in één oogopslag kunt zien dat er veel gaande is en er mooie successen behaald worden.

Contact

Pezy Group heeft internationale ambities. Daarom is op de contactpagina een wereldbol getoond en de locaties van de verschillende kantoren inzichtelijk gemaakt. De contactgegevens zijn duidelijk zichtbaar en clickable zodat je meteen de persoon die je wilt spreken kunt bellen of een e-mail kan sturen. Snel contact opnemen als het een bezoeker niet duidelijk is waar hij met zijn vraag terecht kan, wordt door het invulformulier gefaciliteerd.

Bezoek de website

Wie heeft er aan deze case gewerkt?

Niels Lust

Niels Lust

Senior WordPress Developer
niels@go2people.nl /
+31 (0)20 737 03 78

Merijn van den Boom

Merijn van den Boom

Oud medewerker
merijn@go2people.nl /

Wat kunnen wij voor jou doen?

Contactformulier
Bezig met versturen