MENU

Onze klanten zijn tevreden!

Een website voor een duurzame omgeving

BOVI 2050 streeft naar het duurzaam inrichten van omgevingen. Deze Blauwe Omgevingsvisie ondersteunt duurzame ontwikkeling rondom ruimtelijke plannen, zoals stedelijke uitbreidingen. Op hun website stimuleren en enthousiasmeren zij mensen om op een duurzame kijk een omgeving in te richten. Lees alles over hoe wij in samenwerking met Public Cinema deze inspirerende en activerende website hebben gebouwd.

Cursussen, workshops en lezingen in een slim systeem

Dankzij kunst leer je op een andere manier naar de wereld te kijken en daar draagt de Gooise Academie graag aan bij. De Gooise Academie biedt cursussen, workshops en lezingen aan, aan mensen die geïnteresseerd zijn in kunst. Alle aanmeldingen, data en gegevens moeten natuurlijk in een slim systeem worden verwerkt. Wij hebben een website gebouwd voor de Gooise Academie die al deze gegevens overzichtelijk en beheerbaar houdt.

Een informatieplatform voor Stichting Prisma

Stichting Prisma heeft twee doelgroepen die ze moeten informeren om mensen met een beperking te helpen. Daarvoor heb je natuurlijk wel een goed platform nodig! Na de nieuwe huisstijl kwam de wens voor een platform waar zowel donateurs en vrijwilligers als mensen met een beperking terecht konden.

Van marktkraam naar online webshop

'Go2people dénkt niet alleen met je mee, ze verplaatsen zich in jou en jouw bedrijf. Dat maakt dat jouw probleem hun probleem wordt en ze zullen er dus ook alles aan doen om welk probleem dan ook op te lossen. Zelfs wanneer de website gebouwd is, blijven ze voor je klaar staan. Ze weten zelfs mij als 'veeleisende klant ;-)' zeer tevreden te stellen. '

Jackie’s Chocolates Jackie van Oppen Eigenaar / Jackie's Chocolates

Een informatieplatform voor Sociaal Werkkoepel

Sociaal werkkoepel werkt samen met maatschappelijke organisaties, bedrijven en sociale firma's om Amsterdammers met een beperking passend werk te bieden. Om alle partijen goed op de hoogte te houden van de netwerkorganisatie wilden zij een website die diende als informatieplatform. Wij gingen hier mee aan de slag!

Inschrijvingen voor bijeenkomsten en workshops!

'Bij Go2People verstaan ze hun vak. Er is intelligent meegedacht en zorgvuldig gewerkt waarbij goed geluisterd werd naar de wensen van de klant. Planning is gehaald en in de nazorgfase is er gefinetuned in de praktijk. Erg blij met dit topproduct!'

Els Pessers Projectleider Online Communicatie
1 2 3 8
Bezig met laden    Meer cases worden geladen