MENU

Wij hielpen de volgende klanten met hun online platform

Dé rekentool voor Amsterdamse erfpacht

Een quote uit het Parool:
"De bewoners met erfpacht blijken zich niet ­altijd bewust van de financiële last die hun in de toekomst te wachten staat. De huidige rekentool van de gemeente maakt klip-en-klaar duidelijk hoe hoog die last werkelijk is."

Cursusdatabase voor vmbo docenten

Voor Stichting Platforms VMBO realiseerden we een online database met cursussen. Hierin kunnen de vmbo docenten snel en doeltreffend informatie vinden over het voor hen beschikbare cursusaanbod, zodat zij zich verder kunnen professionaliseren.

Website met nieuwe indeling en look-and-feel

'De samenwerking met Go2People voor het bouwen van onze nieuwe website hebben wij als zeer prettig ervaren en wij zijn erg tevreden over het resultaat. Wim Feijen en Roy Sijbrants hebben vanaf het begin met ons meegedacht, ze zijn zeer proactief en klantgericht. Ook service staat bij hen hoog in het vaandel, niets is hen te veel en issues zijn zo opgelost.'

NIZO food research Anneke Postema Manager Marketing & Communication, NIZO food research

Moderne website voor innovator

De Pezy Group is een internationaal georiënteerd bedrijf dat andere bedrijven helpt met innoveren. Wij bouwde in korte tijd een representatieve WordPress-website, zodat ze zelf makkelijk de content aan kunnen passen aan alle snelle ontwikkelingen in hun branche.

Kleurrijke website voor filosoof

'Prettige en soepele samenwerking met prachtig resultaat'

Stine Jensen Stine Jensen Schrijfster / televisiemaker / filosoof

Online magazine voor uitgeverij

Go2people Websites maakte is samenwerking met De Ruimte Ontwerpers een nieuwe website in WordPress inclusief webshop, app en bijbehorende MailChimp Nieuwsbrief.

1 2 3 5
Meer cases
Bezig met laden    Meer cases worden geladen