MENU

Zoekmachine optimalisatie

Zoekmachine optimalisatie (SEO) – beter gevonden worden in Google

Naast het bouwen van je WordPress website helpen we je graag om beter gevonden te worden in Google. Door het verbeteren van de onbetaalde zoekresultaten of door de inzet van advertenties.

Zoekmachine optimalisatie (SEO) betekent niet dat je in één keer de hoogste positie in Google hebt. Het is een proces dat aandacht en tijd nodig heeft. Om de juiste strategie uit te zetten voor jouw product of dienst, schakelen we de hulp in van onze experts.

Een analyse van de huidige situatie

Een analyse van de huidige situatie is essentieel. Dit start bij het bedrijf of de organisatie. Om welke branche en product draait het? Wie zijn je concurrenten? Wat doen zij op marketing vlak? Vervolgens wordt de website doorgelicht op een aantal cruciale punten zoals de huidige vindbaarheid, laadtijd en URL structuur. Beide analyses geven al een goed inzicht in eventuele verbeterpunten.

Zoekwoordenonderzoek – welke taal spreekt jouw doelgroep online?

Zoekwoordenonderzoek is één van de belangrijkste onderdelen voor Internet Marketing. Het laat zien welke termen jouw doelgroep gebruikt in zoekmachines als Google. Oftewel, welk taal spreken zij online? De zoekwoorden waarop jij graag gevonden wilt worden, dienen op specifieke plekken terug te komen in jouw website.

Zowel de analyses als het zoekwoordenonderzoek dienen ter optimalisatie van alle pagina’s op een website. Onze experts kunnen dit netjes aanleveren in een rapport, maar kunnen ook de uitvoer hiervan voor hun rekening nemen.

Google Adwords inzetten voor je product of dienst

Heb je een goed product en is het voor jou belangrijk om veel klanten naar je website te krijgen? Denk er dan eens over om te adverteren via een Adwords campagne. AdWords campagnes leveren veel verkeer naar je website toe en zijn kapitaalintensief.

Het zoekwoordenonderzoek dient tevens als basis voor je Adwords campagne. Onze expert begeleid je om de effectiviteit van je campagne te optimaliseren zodat je hier zoveel mogelijk resultaat uithaalt. Jouw campagne wordt continue gemonitord, bijgesteld en geoptimaliseerd.

Benieuwd hoe we jouw website kunnen optimaliseren voor zoekmachines als Google?

Neem contact met ons op

Blogs over zoekmachine optimalisatie (SEO):

• Optimaliseer je website met gratis WordPress SEO door YOAST
Hoe kan je webpagina’s meer SEO-kracht geven?
• 7 Tips om je website beter vindbaar te maken

Bekijk ook onze andere diensten:

Strategie & Concept – Waar het allemaal mee begint
Techniek & CMS – Wij maken jouw website in WordPress
Webdesign & webdevelopment – Onze werkwijze in webdesign & webdevelopment
MailChimp Nieuwsbrieven – Ontwerpen en bouwen van nieuwsbrieven in jouw huisstijl
Hosting & Service – Hosting, service & onderhoud van je website

Conversie analyse

Strategie & Concept

WordPress CMS

Webdesign & Webdevelopment

MailChimp Nieuwsbrieven

Hosting & Service

Zoekmachine optimalisatie

Meer weten?

Neem contact op met

Willemijn Bom

willemijn@go2people.nl / 020 7370378