MENU

Blog

De tien mooiste websites

Als UX Designer kom ik veel websites tegen. Sommigen zijn te mooi om niet met de wereld te delen. In 2014 is er een blog geweest over de mooiste websites van dat jaar, in dit blog komt daar een vervolg van: de tien mooiste websites van 2018 en 2019!


Lees meer

Django vs. WordPress

Bij Go2People werken we aan uiteenlopende producten voor onze klanten: webshops, e-learning systemen, apps, noem het maar op. Om deze zo goed mogelijk tot stand te brengen, werken wij met Django en WordPress. Aan het begin van een project wordt gekozen voor één van deze twee systemen. De motivatie voor deze keuze kan voor klanten soms onduidelijk zijn. Een toelichting is nodig, en daarom geven we die in dit blog!


Lees meer

7 inspirerende websites van goede doelen

Wat maakt een website voor een goed doel sterk en wat zijn de belangrijkste lessen die je hiervan kunt leren? In dit blog lees je over zeven voorbeelden van goede doelen websites, die volgens ons de beste zijn die jou kunnen inspireren. Deze sites kwamen als beste uit ons selectieproces. Wat zij toepassen is het inspelen op emoties, vertrouwen kweken en marketingtrucs. Hoe zij dit toepassen, kun je verder lezen in dit blog.


Lees meer

Wat kost zoekmachine optimalisatie?

Een groot deel van de websitebezoekers komt binnen via zoekmachines. Het is dus van belang dat jouw website bovenaan in de zoekresultaten komt te staan, zodat de kans groter is dat bezoekers jouw website kiezen. Door middel van tactische zoekwoorden, een geordende website of linkbuilding kun je ook hoger in de zoekresultaten komen. Dit noem je SEO (Search Engine Optimization). Maar hoe ga je aan de slag met SEO? En wat is het kostenplaatje als je dit door een expert laat doen? In dit blog geef ik inzicht in de kosten van SEO.


Lees meer
1 2 3 17
Bezig met laden    More posts are being loaded