MENU

Blog

De keuzes van websitebezoekers bepalen

Je probeert je website zo goed mogelijk af te stemmen op de wensen van je website bezoekers. Toch maken zij vaak niet de keuzes die jij zou willen. Hoe kan je voor meer conversie zorgen op jouw website? Hoe beïnvloed je het gedrag van je website bezoekers? In dit blog leggen we uit hoe bezoekers keuzes maken en hoe jij hierop kan inspelen.


Lees meer

De perfecte zoekwoordenlijst voor jouw bedrijf!

Als fanatiek ondernemer heb jij natuurlijk een website. Toch levert je website ook veel frustraties op. Hij is niet vindbaar in de zoekresultaten van Google maar je ziet wel al je concurrenten staan. Dat moet beter! Het is dan ook niet ondenkbaar dat je de verkeerde keywords hebt gebruikt. Maar wat zijn dan wel de keywords die bij jouw website en business passen? In dit artikel leg ik dat haarfijn uit!


Lees meer

Webshops: de wettelijke eisen en de risico’s

Als webshophouder heb je natuurlijk een mooie, gebruikersvriendelijke website. En je biedt mooie producten aan. Maar denk jij als webshophouder ook aan jouw verplichtingen? In deze blogpost informeer ik jullie over de eisen waar je in ieder geval aan moet voldoen. 


Lees meer
1 2 3 15
Bezig met laden    Meer berichten worden geladen