MENU

Blog

Django vs. WordPress

Bij Go2People werken we aan uiteenlopende producten voor onze klanten: webshops, e-learning systemen, apps, noem het maar op. Om deze zo goed mogelijk tot stand te brengen, werken wij met Django en WordPress. Aan het begin van een project wordt gekozen voor één van deze twee systemen. De motivatie voor deze keuze kan voor klanten soms onduidelijk zijn. Een toelichting is nodig, en daarom geven we die in dit blog!


Lees meer

7 inspirerende websites van goede doelen

Wat maakt een website voor een goed doel sterk en wat zijn de belangrijkste lessen die je hiervan kunt leren? In dit blog lees je over zeven voorbeelden van goede doelen websites, die volgens ons de beste zijn die jou kunnen inspireren. Deze sites kwamen als beste uit ons selectieproces. Wat zij toepassen is het inspelen op emoties, vertrouwen kweken en marketingtrucs. Hoe zij dit toepassen, kun je verder lezen in dit blog.


Lees meer

Wat kost zoekmachine optimalisatie?

Een groot deel van de websitebezoekers komt binnen via zoekmachines. Het is dus van belang dat jouw website bovenaan in de zoekresultaten komt te staan, zodat de kans groter is dat bezoekers jouw website kiezen. Door middel van tactische zoekwoorden, een geordende website of linkbuilding kun je ook hoger in de zoekresultaten komen. Dit noem je SEO (Search Engine Optimization). Maar hoe ga je aan de slag met SEO? En wat is het kostenplaatje als je dit door een expert laat doen? In dit blog geef ik inzicht in de kosten van SEO.


Lees meer

De app: bestrijder van complexiteiten

Zalando, Bol.com, Google Maps, 9292. Allerlei apps die je in het dagelijks leven waarschijnlijk weleens gebruikt. Waarom koos men er in deze gevallen voor een app te bouwen? Waarom was de website niet voldoende? En wanneer zou jij moeten overwegen een app te laten bouwen? In dit blog bespreken we wat een app voor jouw bedrijf kan betekenen.


Lees meer
1 2 3 17
Bezig met laden    More posts are being loaded