MENU

Diensten

Wij helpen jou, bedrijven en non-profitorganisaties, om online een goede eerste indruk te maken. Dit doen wij door het ontwerpen, bouwen, beheren en hosten van professionele websites.

Waarmee kunnen wij jou van dienst zijn?

Conversie analyse

Hoe kun je meer uit je website halen? In de uitgebreide analyse krijg je praktische tips waardoor meer gebruikers op jouw website daarheen gaan waar jij ze wilt hebben. De resultaten hiervan krijg je in een op maat gemaakt adviesrapport en in een gesprek toegelicht.

Strategie & Concept

De concepten die we ontwikkelen beginnen altijd bij jouw klanten. Wie is de bezoeker van jouw website? Om ervoor te zorgen dat de website optimaal aansluit bij de beleving van de klant, zoeken wij uit wie ze zijn en wat ze van jou verwachten.

WordPress CMS

Als liefhebbers van WordPress, bouwen wij vrijwel alle websites in dit systeem. Met WordPress als Content Management Systeem kun je zelf teksten, afbeeldingen en video’s toevoegen en aanpassen. Eenvoudig en snel.

Webdesign & Webdevelopment

De websites die wij optuigen, starten altijd vanuit een heldere visie. Deze moet voor zowel ons als voor jou duidelijk zijn. Daarom bepalen we met elkaar welke doelen de website heeft en welke acties daaraan verbonden zijn.

MailChimp Nieuwsbrieven

Bij het ontwerpen en bouwen van nieuwsbrieven kijken we altijd goed naar de stijl-elementen die er al liggen. Deze passen we toe in het ontwerp, zodat jouw abonnees binnen één seconde snappen van wie de e-mail afkomstig is.

Hosting & Service

Vrijwel alle websites die wij bouwen draaien op onze eigen servers. Wat dat betekent? Supersnelle hosting én supersnelle service. Omdat we eigen baas zijn over onze servers hebben we altijd toegang tot je website. Op die manier kunnen we je direct van dienst zijn.

Zoekmachine optimalisatie

Naast het bouwen van je WordPress website helpen we je graag om beter gevonden te worden in Google. Door het verbeteren van de onbetaalde zoekresultaten of door de inzet van advertenties.

Meer weten?

Neem contact op met

Willemijn Bom

willemijn@go2people.nl / 020 7370378