Corporate story

Wim Feijen heeft al op vroege leeftijd een fascinatie voor computers. Hij is vijf als zijn vader in 1983 een computer koopt, de commodore 64. Samen programmeren ze spelletjes in BASIC, die ze laden vanaf een cassettebandje. Hier begint zijn passie die later de basis vormt voor het bedrijf Go2People Websites.

Het programmeren komt weer terug in zijn studie scheikunde en na een uitstapje van tweeëneenhalf jaar voor de klas als scheikundedocent volgt hij het andere deel van zijn hart. Hij wil deel uitmaken van de digitale ontwikkelingen die de toekomst van de wereld bepalen.

Hoe het begon

Wim bedenkt een online contact-tool waarmee mensen elkaar makkelijk kunnen bellen, mailen of sms-en. Het doel is: mensen verbinden. Hij noemt dit systeem – en later zijn bedrijf – Go2People. De tool is nog steeds actief als adresboek.org en heeft 8.000 gebruikers.

Go2People start vanaf Wims huis in de Amsterdamse wijk Jeruzalem. Al snel krijgt hij opdrachten voor websites die hij maakt met een collega en twee stagiairs die soms al voor negenen op de stoep staan als Wim zijn tanden nog aan het poetsen is.

De eerste website ontwikkelt het team voor studentenvereniging Skits. Hierna volgen de opdrachten elkaar als vanzelf op, de ene opdracht leidt tot de volgende, tot en met internationale klanten als distilleerderij Diageo aan toe. Inmiddels gebeurt het werk allang niet meer vanuit Wims woonkamer, maar vanuit een prettig centraal gelegen kantoor aan de Nieuwe Herengracht.

Voor iedereen

Go2People is specialist in WordPress websites, van standaard tot complexe maatwerk websites. We werken graag voor stichtingen en goede doelen, maar evengoed voor bedrijven, de gemeente Amsterdam en kleine ondernemers. We willen er graag zijn voor iedereen.

We luisteren goed en pakken het werk persoonlijk en deskundig aan. Klanten ervaren dit als erg prettig en zien ons daarom als betrouwbare en behulpzame partner voor online succes.

Een betere online wereld

Een stukje idealisme past bij ons. We willen een verschil maken in de wereld, want er zijn veel websites die gebruiksvriendelijker kunnen. Wij vinden het belangrijk dat de website zich vormt naar de mens, in plaats van andersom. Samen met onze klanten maken we daarom websites die de online wereld verbeteren.

Klein begonnen en groter gegroeid, kijken we graag vooruit met ambitie. Ons plan is om in 2028 dé expert te zijn op het gebied van online succes. We delen deze kennis graag met de rest van de wereld  door middel van onze e-books en de trainingen die we geven. Ook daarmee verbeteren we de online wereld.

Want, succes maken we samen.