Service & Hosting

Vanaf 19,- per maand

Plan een afspraak in

Service en Hosting

Vrijwel alle websites die wij bouwen draaien op onze eigen servers. Wat dat betekent? Supersnelle hosting én supersnelle service. Omdat we eigen baas zijn over onze servers hebben we altijd toegang tot je website. Op die manier kunnen we je direct van dienst zijn.

De beste beveiliging voor jouw website

Bij onze Service & Hosting zit één .nl domeinnaam automatisch inbegrepen. Jouw website bevindt zich op een server van Cloud VPS. Dit is een datacentrum in Amsterdam waar noodvoorzieningen paraat staan in geval van mogelijke stroomuitval. Alle diensten van CloudVPS zijn ISO-27001 gecertificeerd. De server is dubbel uitgevoerd, wat wil zeggen dat er altijd een back-up gereed staat om het over te nemen wanneer de server het begeeft. Hierdoor is de kans op materiële schade nihil.

Snellere laadtijd van je website

Wist je dat bij iedere seconde die je website langer nodig heeft om te laden, 7% van je bezoekers afhaakt? Wij beschikken over servers met snelle software en veel geheugen. Hierdoor is de laadtijd van jouw website beduidend sneller dan de gemiddelde website. Belangrijk, omdat je bezoekers dan ook langer blijven. Mocht je je website elders laten hosten zal voor ons het doorvoeren van wijzigingen op de website langer duren, omdat we deze aanpassingen dan op een externe server moeten uitvoeren. Kortom: voor de snelste website en service is onze hosting de beste optie.

WordPress updates en technisch onderhoud

Ten minste eens per maand controleren wij of er CMS en plugin updates beschikbaar zijn. Deze voeren we standaard door aan je website, om deze tegen eventuele hackers te beschermen. Van de database maken we iedere dag een back-up. Daarnaast nemen we beveiligingsmaatregelen, monitoren we foutmeldingen en lossen deze ook op. Kortom, we zorgen ervoor dat je website altijd in perfecte staat is en doet wat jij wilt.

Aanpassingen aan je website

Het kan goed zijn dat je na verloop van tijd aanpassingen wilt maken aan je website. Bijvoorbeeld een andere inrichting of het toevoegen van functionaliteiten. Door je website ook bij ons te hosten kunnen we dit snel en gemakkelijk doen. Je hoeft je dus geen zorgen te maken over foutmeldingen, een website die niet mee lijkt te werken en andere hoofdpijndossiers. Wij regelen het voor je.

Ondersteuning bij storingen door SMS bewaking

Wanneer er een storing is aan je website worden we hier meteen van op de hoogte gebracht door middel van een SMS-service. Zo kunnen we direct actie ondernemen en hebben we binnen no-time je website weer op de rails. Ook buiten kantooruren zijn we hiervoor bereikbaar.

Service Level Agreement

Alle afspraken zijn onder gebracht in een servicecontract, een zogenaamd Service Level Agreement (SLA). Hierdoor heb je in één oogopslag concreet, wat je van ons kunt verwachten en waar je voor betaalt. Wij werken wij niet met contracten, waar je voor langere tijd aan gebonden bent. Simpelweg, omdat wij dat zelf ook nooit prettig vinden. Het servicecontract kun je dus op ieder gewenst moment beëindigen.

Bel of mail nu met Remko, of laat je gegevens achter →

Plan een afspraak in

Wil je samen kijken hoe we jouw idee het beste kunnen realiseren naar een website? Dat kan! Kom (virtueel) eens bij ons langs om hierover te praten en dan maken we er wat moois van!

Bel ons op:

020 737 03 78

Of vul het formulier in

Wij delen graag onze kennis!

Plan een gesprek in met Remko.

Neem contact op