MENU

Hosting & Service

Vanaf: 19,- per maand


Hosting en Service

Vrijwel alle websites die wij bouwen draaien op onze eigen servers. Wat dat betekent? Supersnelle hosting én supersnelle service. Omdat we eigen baas zijn over onze servers hebben we altijd toegang tot je website. Op die manier kunnen we je direct van dienst zijn.

De beste beveiliging voor jouw website

Je website bevindt zich op een server van Cloud VPS. Een datacentrum waar noodvoorzieningen paraat staan in geval van mogelijke stroomuitval. De server is dubbel uitgevoerd. Dat wil zeggen dat er altijd een back-up gereed staat om het over te nemen wanneer de server het begeeft. Hiermee ben je ongevoelig voor materiële schade.

Snellere laadtijd van je website

Wist je dat bij iedere seconde die je website langer nodig heeft om te laden, 7% van je bezoekers afhaakt? Wij beschikken over servers met snelle software en veel geheugen. Hierdoor is de laadtijd van jouw website beduidend sneller dan de gemiddelde website. Belangrijk, omdat je bezoekers dan ook langer blijven.

WordPress updates en technisch onderhoud

Ten minste eens per maand controleren wij of er software updates beschikbaar zijn. Deze voeren we standaard door aan je website. Daarnaast nemen we beveiligingsmaatregelen, monitoren we foutmeldingen en lossen deze ook op. Kortom, we zorgen ervoor dat je website altijd in perfecte staat is en doet wat jij wilt.

Aanpassingen aan je website

Het kan goed zijn dat je na verloop van tijd aanpassingen wilt maken aan je website. Bijvoorbeeld een andere inrichting of het toevoegen van functionaliteiten. Door je website ook bij ons te hosten kunnen we dit snel en gemakkelijk doen.

Ondersteuning bij storingen door SMS bewaking

Wanneer er een storing is aan je website worden we hier meteen van op de hoogte gebracht door middel van een sms-service. Zo kunnen we direct actie ondernemen en hebben we binnen no-time je website weer op de rails. Ook buiten kantooruren zijn we hiervoor bereikbaar.

Service Level Agreement

Alle afspraken zijn onder gebracht in een servicecontract, een zogenaamd Service Level Agreement. Hierdoor heb je in één oogopslag concreet, wat je van ons kunt verwachten en waar je voor betaalt. Wij werken wij niet met contracten, waar je voor langere tijd aan gebonden bent. Simpelweg, omdat wij dat zelf ook nooit prettig vinden. Het servicecontract kun je dus op ieder gewenst moment beëindigen.