MENU

MailChimp Nieuwsbrieven

Ontwerpen en bouwen van een MailChimp nieuwsbrief in jouw huisstijl

MailChimp is open source software waarmee je nieuwsbrieven kunt versturen. Tot 2000 adressen is dit systeem zelfs gratis te gebruiken. Aan de hand van een MailChimp WordPress plugin integreren we deze software in je website, zodat bezoekers zich ook kunnen inschrijven voor je nieuwsbrief.

Het ontwerp van jouw nieuwsbrief is van grote invloed. Je wilt opvallen en daarnaast een duidelijk relatie hebben met je huisstijl. Zo herkent je doelgroep namelijk direct dat de informatie van jou afkomstig is.

Een e-mail template laten maken

Een goede nieuwsbrief is overzichtelijk, visueel en makkelijk leesbaar. Daarnaast is gebruikersgemak doorslaggevend. Bij het ontwerpen en bouwen van nieuwsbrieven kijken we altijd goed naar de stijl-elementen die er al liggen. Deze passen we toe in het ontwerp, zodat jouw abonnees binnen één seconde snappen van wie de e-mail afkomstig is.

Waarom een nieuwsbrief?

Een nieuwsbrief is één van de belangrijkste marketingmiddelen die er bestaat. Deze geeft je de mogelijkheid om een grote groep mensen in een keer aan te spreken. Een vorm van communicatie waar je één op één vaak geen tijd voor hebt. Door je bestaande en potentiële klanten te informeren, creëer en behoud je betrokkenheid. Zij krijgen jouw nieuwsbrief binnen in de mailbox, waarbij de aandacht wordt gewekt door een kop of het artikel zelf. Vanuit daar klikken ze door naar de website en zo trek jij meer bezoekers.

Wil je meer weten over MailChimp? Lees dan ons gratis E-book: De Nederlandse Handleiding MailChimp.

Meteen downloaden

Workshop MailChimp

Wij geven een training die geschikt is voor bedrijven en organisaties die e-mailmarketing inzetten of hiermee willen beginnen.

Na afloop van deze training heb je breed inzicht in de werking van MailChimp en kun je zelfstandig campagnes opzetten, versturen en analyseren. Tevens herken je de kracht van e-mailmarketing en begrijp je welke onderdelen waardevol zijn in een goede e-mailcampagne.

Meer informatie over onze training MailChimp

Blogs over MailChimp en e-mail marketing:

Al onze diensten:

Techniek & CMS – Wij maken jouw website in WordPress
Zoekmachine optimalisatie – Wil je beter gevonden worden in Google?
Webdesign & webdevelopment – Onze werkwijze in webdesign & webdevelopment
Strategie & Concept – Waar het allemaal mee begint
Hosting & Service – Hosting, service & onderhoud van je website

Conversie analyse

Strategie & Concept

WordPress CMS

Webdesign & Webdevelopment

MailChimp Nieuwsbrieven

Hosting & Service

Zoekmachine optimalisatie

Meer weten?

Neem contact op met

Willemijn Bom

willemijn@go2people.nl / 020 7370378